Филтрирай
Сайта използва бисквитки. Използвайки сайта се съгласявате с това.

лопати за сняг ръчни

Марка: AMC Модел: Лопата AMC за сняг дървена с алумини
Гребло за сняг, дървено с алуминиева лайстна и дървена дръжка...
12.74лв.
Без данък:12.74лв.
Купи
Марка: AMC Модел: Лопата AMC за сняг метална 370 мм
Метално гребло / лопата за сняг, произведено от АМЦ Метал ООД. Необходимо и ефикасно при почистване на сняг. Греблата за сняг в Колекцията могат да бъдат изработени от поцинкована ламарина,черна ламарина или алуминий. Лопатата е изцяло изработена от метал и е с избутваща част с размери 37 x 27 cm...
13.81лв.
Без данък:13.81лв.
Купи
Марка: AMC Модел: Лопата AMC за сняг метална 550 мм
Метално гребло/лопата, с размери 55х40 см. Изработено е от поцинкована ламарина...
18.59лв.
Без данък:18.59лв.
Купи
Марка: Fiskars Модел: Лопата Fiskars за сняг пластмасова със
Лопата за сняг SnowXpert на Fiskars с ергономично проектирана алуминиева дръжка и острие от специална пластмаса, с ръб, усилен със стоманена лайстна. Греблото е практично, с работна широчина 35 см, дължина 1.31 м и има тегло 1.4 кг...
82.08лв.
Без данък:82.08лв.
Купи
Марка: Fiskars Модел: Лопата Fiskars за сняг пластмасова със
Лопатата Fiskars SnowXpert, с работна широчина 53 см, е с лека алуминиева дръжка и покрита с оранжева пластмаса ръкохватка. Ергономичният дизайн на дръжката осигурява удобен и стабилен захват дори за ръка в дебела ръкавица, докато загребващата част от подсилен полипропилен е лека, но здрава и подход..
103.03лв.
Без данък:103.03лв.
Купи
Марка: Fiskars Модел: Лопата Fiskars за сняг пластмасова със
Лопата за сняг Fiskars SnowXpert е с лека алуминиева дръжка и покрита с оранжева пластмаса ръкохватка. Ергономичната дръжка предлага удобно, плътно захващане и в най-дебелата ръкавица, а подсилената полипропиленова пластмасова глава е лека, но твърда, за да премести лекия и тежък сняг в дворове, око..
82.00лв.
Без данък:82.00лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Лопата Gardena за сняг пластмасова без
Лопатата за сняг Combisystem ES40 е лека, износоустойчива, с работна широчина 40 см, без дръжка, и е оптималният инструмент за почистване на по-малки площи. Широките улеи и гладката повърхност предотвратяват залепването на снега по лопатата, а повдигнатите краища не позволяват на снега да изпада от ..
48.99лв.
Без данък:48.99лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Лопата Gardena за сняг пластмасова без
Лопатата за сняг Combisystem ES50 е лека, износоустойчива, с работна широчина 50 см и е оптималният инструмент за почистване на заснежени пътеки. Широките улеи и гладката повърхност предотвратяват залепването на снега по лопатата, а повдигнатите краища не позволяват на снега да изпада от лопатата, к..
46.40лв.
Без данък:46.40лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Лопата Gardena за сняг пластмасова без
Пластмасовата лопата за сняг Combisystem KST 50 е лека и износоустойчива, с работна широчина 50 см. Подходяща е за почистване на по-малки площи, като широките улеи и гладката повърхност предотвратяват залепването на снега по лопатата, а повдигнатите краища не му позволяват да изпада. Устойчива е на ..
54.14лв.
Без данък:54.14лв.
Купи
Марка: Patrol Модел: Лопата Patrol за сняг пластмасова с ал
Практично пластмасово гребло за чистене на сняг с алуминиева лайстна. Работната широчина на лопатата за сняг е 48 см. Дръжката завършва с удобна D-образна ръкохватка...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Купи
Марка: Zeta Модел: Лопата Zeta за сняг пластмасова с алу
Пластмасова лопата с алуминиева лайстна и работна широчина 50 см, с дървена дръжка. За допълнителна стабилност е предвидена метална втулка, прикрепена с нитове, което позволява разбиването и на заледен сняг. В горната част на дръжката има специално профилиране за пръстите, което допълнително повишав..
10.30лв.
Без данък:10.30лв.
Купи
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Filter Products