Нож за прободен трион, изработен от HCS стомана, предназначен за рязане на дърво с дебелина до 100 мм. Работна дължина 125 мм, стъпка на зъба 4 мм, 2 броя...
Прогресивно разпределение на зъбите за скорост в материали с всякаква дебелина. Специална форма на зъбите за здравина и издръжливост. Hi-Tech ножовете са проектирани да осигуряват най-високо качество на срезовете и прецизност, както и дълъг експлоатационен. За рязане без трески на дърво, кухненски п..
По-здраво острие за прави разрези в листове от желязо и несъдържащи желязо метали. Дизайнът е с леко нараcтване на разстоянието между зъбите за увеличаване на скоростта,...
Възможността на прободните триони да режат най-различни материали, включително метали и керамични плочки, се дължи най-вече на голямото разнообразие от триончета за тях. Те се различават по формата, големината и броя на зъбите, по широчината си, по материала, от който са направени, по формата на опа..
Възможността на прободните триони да режат най-различни материали, включително метали и керамични плочки, се дължи най-вече на голямото разнообразие от триончета за тях. Те се различават по формата, големината и броя на зъбите, по широчината си, по материала, от който са направени, по формата на опа..
Възможността на прободните триони да режат най-различни материали, включително метали и керамични плочки, се дължи най-вече на голямото разнообразие от триончета за тях. Те се различават по формата, големината и броя на зъбите, по широчината си, по материала, от който са направени, по формата на опа..
Възможността на прободните триони да режат най-различни материали, включително метали и керамични плочки, се дължи най-вече на голямото разнообразие от триончета за тях. Те се различават по формата, големината и броя на зъбите, по широчината си, по материала, от който са направени, по формата на опа..
Нож за прободен трион, изработен от HSS стомана с вълнообразни фрезовани зъби. Подходящ за рязане на ламарина с дебелина 1-3 мм. Работна дължина 55 мм, стъпка на зъба 1.1-1.5 мм.Свали PDF с Технически характеристики..