Филтрирай
Сайта използва бисквитки. Използвайки сайта се съгласявате с това.

Градинска поливна техника

Марка: G.F. Модел: Водач G.F. за маркуч за капково напоя
Водачът на фирма G.F. насочва и застопорява тръбата за напояване, като се забожда в земята - така се избягват цветните лехи или други препятствия. В опаковката са 10 броя.Свали PDF с Технически характеристики..
9.25лв.
Без данък:9.25лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Водач Gardena за маркуч за капково нап
Водачът за тръби за напояване Gardena служи за закрепването им в земята. Част е от системата Gardena Micro-Drip-System и позволява фиксирането на на разпръскващите дюзи на точно определено място в свързваща тръба с диаметър 13 mm (1/2"). Комплектът включва 3 водача.Свали PDF с Технически характ..
7.12лв.
Без данък:7.12лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Водач Gardena за маркуч за капково нап
Колчетата за тръби GARDENA насочват и застопоряват безопасно водоподаващата тръба на системите GARDENA Micro-Drip-System в земята. Колчетата за тръби са идеални също за застопоряване на капкови глави при напояване на саксийни растения. Включени са 10 колчета за тръби.Свали PDF с Технически ха..
12.39лв.
Без данък:12.39лв.
Купи
Марка: Palaplast Модел: Водач Palaplast за маркуч за капково на
Фиксиращо колче за многосезонен капков маркуч с диаметър 16 мм, дължина 145 мм.Свали PDF с Технически характеристики..
0.42лв.
Без данък:0.42лв.
Купи
Марка: Palaplast Модел: Водовземка Palaplast за маркуч за капко
Водовземката с уплътнител на Palaplast (0121397) с диаметър 16 мм е предназначена за монтиране на различни видове капкови маркучи. Използва се в системи за капково напояване...
0.77лв.
Без данък:0.77лв.
Купи
Водовземка Palaplast с кран за маркуч за капково напояване с уплътнител 5/8 , 16 мм
Топ оферта
Марка: Palaplast Модел: Водовземка Palaplast с кран за маркуч з
Водовземката с кран и уплътнител на Palaplast (0121375) е предназначена за монтиране на различни видове капкови маркучи. Тя е с диаметър 16 мм и работно налягане 4 бара. Използва се в системи за капково напояване...
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дозатор Gardena за изкуствен тор 3/16, 1/2
Дозаторът за торове Gardena е идеален за добавяне на универсален течен тор Gardenaкъм системата Gardena Micro-Drip-System. Големият отвор за пълнене и клапанът за източване преди замръзване или преди пълнене с течен тор, правят работата с дозатора изключително лесна. Сипаното количество тор може да ..
50.02лв.
Без данък:50.02лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Душ Gardena градински с тринога 2.2 м, 3 ф
С градинския душ GARDENA trio вземането на душ на открито е също толкова комфортно, колкото и в банята. Триногата прави лесно поставянето на душа където и да е. Гъвкавата за употреба, откачаща се глава на душа, която е свързана към маркуч с дължина 1.3 метра, дава повече свобода при използване. Има ..
115.50лв.
Без данък:115.50лв.
Купи
Марка: Karcher Модел: Душ Karcher градински с тринога 1.5-2 м, 3
Решение 2 в 1 – градински душ със стабилна рамка, регулируема по височина (1.50 – 2.20 м), както за разхлаждане в топлите дни, така и за напояване на вашата градина. Рамката се монтира за 3 минути. Фината струя осигурява по-малко потребление на вода в сравнение с охлаждане с градински маркуч. Може д..
108.53лв.
Без данък:108.53лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дюза Gardena за маркуч за микронапоява
С дюзата за микро-мъгла Gardena, като част от системата Gardena Micro-Drip-System, можете да напоявате оптимално новозасадени лехи и парници. Напояваната площ има диаметър от около един метър. Възможно е удължаване с удължителната тръба). Обсегът може да се регулира чрез кран-регулатора. Включени са..
10.38лв.
Без данък:10.38лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дюза Gardena за маркуч за микронапоява
Разпръскващата дюза GARDENA, като част от системата GARDENA Micro-Drip-System, е предназначена за покриващо оросяване с фина мъгла на лехите с ъгъл на покритие 90° и обсег около 3 м. Възможно е удължаване с удължителната тръба и регулиране чрез кран-регулатор (предлагат се отделно). В комплекта са в..
10.38лв.
Без данък:10.38лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дюза Gardena за маркуч за микронапоява
Разпръскващата дюза с 6 форми на струята Gardena като част от системата Gardena Micro-Drip-System предоставя идеална гъвкавост при напояване. Благодарение на въртящо се копче желаната форма на струята се избира лесно. Възможните форми са: 90°, 180°, 270°, 360°, ивици и крайни ивици. За дори по-голям..
13.51лв.
Без данък:13.51лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дюза Gardena за маркуч за микронапоява
С разпръскващата дюза Gardena 360°, като част от системата Gardena Micro-Drip-System, е възможно покриващо оросяване с фина мъгла на лехите. Обсегът на разпръскващата дюза е приблизително 3 m. Възможно е удължаване с удължителната тръба. Обсегът може да се регулира чрез кран-регулатора. Разпръскваща..
10.38лв.
Без данък:10.38лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Дюза Gardena за маркуч за микронапоява
Комплект от 10 крайни разпръскващи дюзи, част от системата GARDENA Micro-Drip-System. Подходящи са за малки площи с храсти или жив плет, като диаметърът на кръгово напояване може да се регулира между 10 и 40 см. Дюзите се монтират в свързваща тръба 13 мм (1/2"). Вадещата се регулираща гилза има вгра..
16.63лв.
Без данък:16.63лв.
Купи
Марка: Agrodrip Модел: Капкообразувател Agrodrip регулируем
Регулируем капкообразувател за микронапояване с дебит 0-70 л/ч. Монтъжът може да се извърши върху PE тръба ф 16-32 мм, на края на тръба ф 6 мм или на микротръба ф 4 мм.Свали PDF с Технически характеристики..
0.13лв.
Без данък:0.13лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Капкообразувател Gardena за вграждане
Капкообразувател за вграждане с постоянен дебит-2л/час.Подходящ за насаждения с еднакви или сходнинапоителни нужди,например за вътрешни дворове.Опростена технология за бързо и лесно свързване.Свали PDF с Технически характеристики..
21.92лв.
Без данък:21.92лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Капкообразувател Gardena за вграждане
Редовата капкова глава е част от системата Gardena Micro-Drip-System. Тя е предназначена за напояване на редове от растения, които имат еднаква нужда от напояване. Дебитът й е около 4 л/ч. Включва се към тръба с диаметър 3/16" (4.6 мм) чрез патентована технология Quick & Easy. Комплектът съдържа 10 ..
21.92лв.
Без данък:21.92лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Капкообразувател Gardena краен 3/16 , 2 л
Капкообразувателят е част от системата за поливане с микронапояване. Предназначен е за насочено поливане на растения със сходна нужда от влага. При напояването на единични растения се завива директно към маркуча (3/16 цола). Главата изразходва 2 л/ч. Ако се запуши, може да използвате почистваща игла..
18.70лв.
Без данък:18.70лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Капкообразувател Gardena регулируем з
Регулируемата редова капкова глава е част от системата Gardena Micro-Drip-System и е предназначена за напояване на по-къси редове от растения с различни нужди от поливане. Чрез редовата капкова глава може да се задава необходимото количество вода между 0 и 10 л/ч. С интегрирана игла за лесно почиств..
27.05лв.
Без данък:27.05лв.
Купи
Марка: Gardena Модел: Капкообразувател Gardena регулируем к
Регулируемата крайна капкова глава е идеална - като част от системата Gardena Micro-Drip-System - за точково напояване на единични растения или по-дълги редове от растения с различни нужди за поливане. Количеството на подаваната вода може да се регулира между 0 и прибл. 10 литра на час. Махащият се ..
18.03лв.
Без данък:18.03лв.
Купи
Показани 1 от 20 | 115 (6 Страници)
Filter Products